Arròs amb colomí
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos colomins, nets i tallats a trossos menuts
- Oli d'oliva
- Arròs bomba
- Sal
- Una ceba tallada a brunoise
- Un pebrot vermell, tallat a brunoise
- Tres alls laminats
- Tres cullerades soperes de picada d'all i julivert
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa
Una flamereta , o una tassa de les de cafè
Uns estalvis
Elaboració
En una cassola de terrissa, posem a fregir amb oli d'oliva : els colomins, la ceba, el pebrot, i els alls. Quan tot plegat és mig fregit, afegim un cullerot de tomàquet.
Seguidament, posem cinc flameretes d'arròs, i tres cullerades de picada. Ho remenem ben remenat, afegim el brou, com si fesim un rissoto, a poc a poc.
Corregim de sal, i anem remenant de tant en tant. Afegim brou si és necessari, i quan és cuit al nostre gust, ja el podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
40min
Etiquetes: Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3717 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.