Sopes de Farigola

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos litres d'aigua
  • Sal
  • Un brot de farigola
  • Sis ous
  • Pa sec
  • Oli d'oliva

6 racions

Elaboració

En un cassó, posem a bullir : dos litres d'aigua, sal, un brot de farigola, i un raig d'oli d'oliva. Quan ha bullit un estona, ho colem, i ho passem en el cassó hon farem les sopes.
Quan arrenqui el bull de nou, afegim el pa, i anem remenant amb el batedor de varegtes, fins que el pa és desfet. Ho corregim de sal, i ja ho podrem servir en bols.
Si es vol, es pot afegir un rovell d'ou, en el bol, si es que bé de gust.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

928 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: