Sopes de Farigola
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos litres d'aigua
- Sal
- Un brot de farigola
- Sis ous
- Pa sec
- Oli d'oliva
6 racions
Elaboració
En un cassó, posem a bullir : dos litres d'aigua, sal, un brot de farigola, i un raig d'oli d'oliva. Quan ha bullit un estona, ho colem, i ho passem en el cassó hon farem les sopes.
Quan arrenqui el bull de nou, afegim el pa, i anem remenant amb el batedor de varegtes, fins que el pa és desfet. Ho corregim de sal, i ja ho podrem servir en bols.
Si es vol, es pot afegir un rovell d'ou, en el bol, si es que bé de gust.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
862 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.