Truita amb faves, formatge i farigola
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 ous
- 250 grams de faves
- 20 grams de formatge d'ovella (pecorino)
- Sal i pebre en quantitat suficient
- 5 grams de farigola
4 racions
Elaboració
Cuina les faves al vapor durant 2 minuts a 100 graus i passa directament en aigua freda.
Elimina la pell.
Bat els ous i agrega el formatge d'ovella tallat en escates fines, les faves pelades, la sal i el pebre i barreja bé.
Escalfa una paella d'uns 24 cm de diàmetre, amb una mica d'oli d'oliva.
Un cop ha agafat temperatura, afegeix la barreja d'ou.
Estira suaument amb una cullera el compost de les vores de la paella cap a l'interior durant uns 30 segons i deixa que la truita es faci en el mateix costat durant aproximadament uns 4 minuts.
Dona la volta amb l'ajuda d'un plat pla, millor si és lleugerament oliat i cou durant altres 2 minuts.
Etiquetes: Ous/Truites Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1921 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.