Pollastre a l'Americana
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Estats Units (EUA) → Bona part del païs
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un pollastre tallat a quarts
- Sal
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
- Ketxup
- Mostassa
- Tabasco
- Dotze tires de bacó, tallades ben fines
4 racions
Utensilis
Un pinzell mitjà
Elaboració
Primer de tot, farem la salsa Americana : en un bol, posem : força ketxup, un punt de mostassa, i un toc de tabasco. Ho remenem amb les varetes, i ja tenim la salsa feta.
A part, posem els quarts de pollastre, salpebrats, en el forn, el més plans posible.
Posem el forn a 180º, i ho reguem amb oli d'oliva. Mentre es couen, els pintem amb la salsa, amb l'ajud d'un pinzell. Quan ja és ben cuit, pintem per ùltima vegada amb la salsa, i hi posem al damunt, de cada quart, tres tires de bacó, i deixem que es dorin en el forn, i ja ho tindrem llest, per servir a taula.
40min
Notes
Aquest pollastre, el podem acompanyar de patates fregides.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1384 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.