Pollastre a l'Americana

Categoria:
Recepta per
Típica de: Estats Units (EUA) → Bona part del païs
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un pollastre tallat a quarts
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols
  • Ketxup
  • Mostassa
  • Tabasco
  • Dotze tires de bacó, tallades ben fines

4 racions

Utensilis

Un pinzell mitjà

Elaboració

Primer de tot, farem la salsa Americana : en un bol, posem : força ketxup, un punt de mostassa, i un toc de tabasco. Ho remenem amb les varetes, i ja tenim la salsa feta.
A part, posem els quarts de pollastre, salpebrats, en el forn, el més plans posible.
Posem el forn a 180º, i ho reguem amb oli d'oliva. Mentre es couen, els pintem amb la salsa, amb l'ajud d'un pinzell. Quan ja és ben cuit, pintem per ùltima vegada amb la salsa, i hi posem al damunt, de cada quart, tres tires de bacó, i deixem que es dorin en el forn, i ja ho tindrem llest, per servir a taula.

40min

Notes

Aquest pollastre, el podem acompanyar de patates fregides.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1384 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: