Tripa i cap-i-pota ( callos )

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de tripa de vedella, cuita
  • 600 grams de cap-i-pota de vedella, cuita
  • Cent grams de pernil serrà, tallat a quadrets
  • Cent grams de xoriç( xistorra ), tallada a trocets menuts
  • Una ceba picolada
  • Sis alls pelats, aixafats
  • Tres fulles de llorer
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Un pot petit, de tomàquet fregit
  • Ví negre

6 racions

Elaboració

En una cassola amb oli d'oliva, fregim : la ceba picolada, els alls, el llorer, el pernil, i el xoriç. Quan és mig fregit, afegim el tomàquet fregit, i un raig de ví negre.
A part, tallem la tripa i la cap-i-pota a trossos regulars, els salem, i els anem afegint a la cassola, de mica en mica, tot remenant.
Remenem de tant en tant, perque no s'enganxi en el fons de la cassola, i ho deixem coure a foc baix, fins que és cuit. Ho corregim de sal, si cal, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4382 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: