Arròs de verduretes del monestir

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Aigua
  • Una ceba picolada
  • Vuit alls pelats, tallats a làmines
  • Quatre tomàquets madurs, ratllats
  • Picada d'all, oli i julivert, (feta amb la batedora elèctrica)
  • Mitja coliflor
  • Un grapat de mongetes tendres
  • Un pebrot vermell, tallat a brunoise
  • Un pebrot verd, tallat a brunoise
  • Quatre carxofes, tallades a làmines fines
  • Cent grams de pèsols
  • 700 grams d'arròs bomba

6 racions

Elaboració

En una cassola amb oli d'oliva fregim: la ceba picolada, els alls làminats, els pèsols, les carxofes, els pebrots verd i vermell, les mongetes tendres, la coliflor, i els tomàquets ratllats.
Un cop tenim aquest sofregit ben cuit, ho passem a la paellera, ho acabarem de fer l'arròs.
Posem el sofregit a la paellera, hi afegim l'arròs, hi fiquem unes cullerades de picada, ho remenem tot ben remenat, deixant que és dori una mica l'arròs, i seguidament afegim l'aigua.
La mida exacta de l'aigua, és omplir, fins arribar al nivell de les nanses.
Corregim de sal, i deixem que cogui a foc mitja, procurant que no sens enganxi.
Un cop cuit, el traiem, el deixem reposar, tapat amb un drap, uns cinc minuts, i ja el podrem servir a taula.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2090 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: