Arròs de verduretes del monestir
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Oli d'oliva
- Sal
- Aigua
- Una ceba picolada
- Vuit alls pelats, tallats a làmines
- Quatre tomàquets madurs, ratllats
- Picada d'all, oli i julivert, (feta amb la batedora elèctrica)
- Mitja coliflor
- Un grapat de mongetes tendres
- Un pebrot vermell, tallat a brunoise
- Un pebrot verd, tallat a brunoise
- Quatre carxofes, tallades a làmines fines
- Cent grams de pèsols
- 700 grams d'arròs bomba
6 racions
Elaboració
En una cassola amb oli d'oliva fregim: la ceba picolada, els alls làminats, els pèsols, les carxofes, els pebrots verd i vermell, les mongetes tendres, la coliflor, i els tomàquets ratllats.
Un cop tenim aquest sofregit ben cuit, ho passem a la paellera, ho acabarem de fer l'arròs.
Posem el sofregit a la paellera, hi afegim l'arròs, hi fiquem unes cullerades de picada, ho remenem tot ben remenat, deixant que és dori una mica l'arròs, i seguidament afegim l'aigua.
La mida exacta de l'aigua, és omplir, fins arribar al nivell de les nanses.
Corregim de sal, i deixem que cogui a foc mitja, procurant que no sens enganxi.
Un cop cuit, el traiem, el deixem reposar, tapat amb un drap, uns cinc minuts, i ja el podrem servir a taula.
40min
Etiquetes: Cister Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2090 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.