Bledes saltades, amb cansalada i panses
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo i mig de bledes
- Sal
- Aigua
- El suc de una llimona
- Oli d'oliva
- Sis tires de cansalada de panxeta, de un dit de gruix
- Sis alls pelats, i laminats
- 200 frams de panses de Corint, escaldades
- Aigua
- Oli d'oliva
6 racions
Elaboració
En un cassó amb : aigua, sal i el suc de llimona, bullim les bledes. Quan són cuites, les escorrem, i les picolem amb l'ajud de un ganivet, i les reservem.
A part, en una cassola de terrissa, fregim la cansalada tallada a trocets menuts. Quan són mig fregits, afegim un polsim de sal, i els alls laminats.
Seguidament, afegim les bledes, i les panses escaldades, i deixem que cogui tot plegat, uns deu minuts més, abans de servir-ho a taula.
40min
Notes
Normalment, quan haig de bullir verdures, afegeixo suc de llimona, perqué conservin els seu verd natural, i no s'ennegreixin.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1775 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.