Nous garapinyades
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Bombons
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Cent grams de nous sense closca
- 125 grams de sucre
- Un decilitre d'aigua
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
En una cassola d'alumini, posem: l'aigua, les nous, i el sucre. A foc mitjà, anem remenant amb l'ajud d'una espàtula de fusta, sense parar.
Quan comença a espategar, ho traiem del foc sense deixar de remenar.
Tot seguit, ho tornem a posar al foc, sempre, sense deixar de remenar. Ho tornem a treure, i així, fins que el sucre és sec. Untem el marbre de la cuina amb oli, i estenem les nous ben escampades, fins que són fredes, i ja les tenim llestes.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1088 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.