Nous garapinyades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Cent grams de nous sense closca
  • 125 grams de sucre
  • Un decilitre d'aigua
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

En una cassola d'alumini, posem: l'aigua, les nous, i el sucre. A foc mitjà, anem remenant amb l'ajud d'una espàtula de fusta, sense parar.
Quan comença a espategar, ho traiem del foc sense deixar de remenar.
Tot seguit, ho tornem a posar al foc, sempre, sense deixar de remenar. Ho tornem a treure, i així, fins que el sucre és sec. Untem el marbre de la cuina amb oli, i estenem les nous ben escampades, fins que són fredes, i ja les tenim llestes.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1088 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: