Mil fulls de Sant Josep
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cinc planxes petites, de pasta de full ( les podeu trobar a La Sirena)
- Crema pastissera, ( la podeu trobar a les meves receptes )
- 200 grams de sucre
- Quatre ous batuts
- 200 grams de pinyons
10 racions
Utensilis
Una mànega pastissera amb un broc gròs.
Un pala per cremar la crema o un bufador.
Un pinzell per pintar la pasta de full.
Una safata de cartró amb blonda
Un ganivet de serra
Elaboració
Agafem les planxes de pasta de full, les tallem en dues meitats, aconsseguint deu rectangles. Sense estirar la pasta de full, la pintem amb ou batut, hi posem uns pinyons al damunt, seguidament, ho espolsem amb sucre, i ho enfornem a 180º, amb el forn precalentat, en una safata, amb paper sulfuritzat,( paper de forn).
Quan la pasta de full ja és cuita, la traiem i la deixem refredar.
Tot seguit, amb l'ajud de un ganivet de serra, l'obrim per la meitat, i amb la mànega pastissera, l'omplim de crema . Seguidament, ho espolsem amb sucre, i ho cremem amb l'ajud de la pala de cremar. Posem damunt, la pasta de full amb els pinyons, i ja ho podem servir a taula, amb una safata de cartró i una blonda.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1218 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.