Crema de carbasó, amb crostons fregits
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres carbasons, pelats
- Tres porros, nets
- Tres patates pelades
- Oli d'oliva
- Sal
- Nou moscada
- Nata líquida, per muntar
- Aigua
- Sis llesques de pa de motlle
6 racions
Elaboració
Agafem: les patates, els porros, i els carbasons, els tallem a trossos mitjans, i els fregim en una olla amb oli d'oliva.
Tot seguit, afegim aigua, i deixem bullir, fins que les verdures estiguin cuites.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim el pa de motlle, tallat a quadrets, i quan són fregits, els reservem damunt un paper de cuina.
Quan les verdures són cuites, passem la batedora elèctrica, i ho pasem a una cassola fonda, amb l'ajud del colador xinès.
Seguidament, corregim de sal, i hi afegim un polsim de nou moscada. Afegim un raig de nata líquida, ho remenem amb el batedor de varetes, ho deixem coure cinc minuts més, i ja ho tindrem llest per treure a taula en una sopera, i acompanyada dels crostons de pa fregits.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1617 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.