Broquil bullit, amb mogetes del ganxet, i sardina de la costa fregida
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre sardines de la costa
- 300 grams de mongetes del ganxet bullides
- Un bròquil mitjà
- Oli d'oliva
- Un raig de suc de llimona
- Sal
4 racions
Elaboració
En un cassó amb: aigua,sal, i un raig de suc de llimona, posem a bullir el bròquil, tallat a botonets.
Un cop cuit el bròqui, l'escorrem, i el repartim en els plats hon el servirem.
Escampem pel damunt, un grapat de mongetes del ganxet bullides, i ho reservem.
A part, netegem les sardines, els hi traiem el cap i la espina central, i les fregim amb oli d'oliva. Quan són fregides, en posem una en cada plat, damunt del bròquil, i reguem el bròquil i les mongetes, amb una mica de l'oli de fregir les sardines, i ja ho tenim llest, per treure a taula.
40min
Notes
Aquest plat, tant el podem fer amb bròquil fresc, com congelat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1741 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.