Les quatre barres

Ingredients

  • 2 Pebrots vermells grossos
  • 4 o 5 Pebrots grocs (acostumen a ser més petits que els vermells)
  • Oli
  • Sal
  • Pebre negre
  • Una mica de vinagre blanc

4 racions

Elaboració

S'han d'escalivar tots els pebrots....
Un cop escalivats i tots pelats i nets, els disposeu en una safata adient, cuidant de començar posant una tira de pebrot groc seguit d'una vermella i anar alternant fins a tenir les quatre vermelles i acabant amb una de groga...
S'amaneix tot plegat amb una mica de pebre negre, la sal convenient i un raig d'oli. Unes gotes de vinagre blanc (sense passar-se), hi dónen un punt agradable...

45min

Notes

Aquest acompanyament, al costat d'una bona brasada de carn, fa el seu efecte... encara que no fa falta que sigui carn a la brasa, pot ser qualsevol cosa que us vingui de gust...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1039 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

6 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Pepi, amb aquesta recepta, t'es avançat uns dies a mi, doncs tinc una recepta una mica semblant a la teva, que penso penjar més endavant.
No voldria que pensesis, que te la he copiat.
Una abraçada. Quim Lleonart.
Pepi Faure Julián diu:
No Quim no.... Jo no penso d'aquesta manera, tan sols puc pensarf que hi ha una coinciència, si més no, perquè en ser de la terra, som afins en certes coses...
Quim Lleonart diu:
Amiga Pepi, ja he penjat la recepta de l'escalivada de Sant Jordi, i espero que t'agradi. Una abraçada. Quim Lleonart
Pepi Faure Julián diu:
Potser t'arribarà per una altra banda, Quim, però t'ho torno a demanar aquí... escriu-me l'adreça del teu blog, ja que no la tinc present... i això dels OUS AL ALMORREJO em fa molta curiositat...Gràcies... PEPI
Quim Lleonart diu:
Amiga Pepi, la meva adreça elèctronica és: joaquimllb45@hotmail.com.
Hem pots preguntar el que vulguis sobre cuina, i amb molt de gusr et contestaré. Una abraçada. Quim Lleonart.
Pepi Faure Julián diu:
Moltes gràcies Quim per l'adreça... Sempre hi ha alguna cosa per saber i sens dubte que t'ho preguntaré.... PEPI

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: