Les quatre barres
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Pebrots vermells grossos
- 4 o 5 Pebrots grocs (acostumen a ser més petits que els vermells)
- Oli
- Sal
- Pebre negre
- Una mica de vinagre blanc
4 racions
Elaboració
S'han d'escalivar tots els pebrots....
Un cop escalivats i tots pelats i nets, els disposeu en una safata adient, cuidant de començar posant una tira de pebrot groc seguit d'una vermella i anar alternant fins a tenir les quatre vermelles i acabant amb una de groga...
S'amaneix tot plegat amb una mica de pebre negre, la sal convenient i un raig d'oli. Unes gotes de vinagre blanc (sense passar-se), hi dónen un punt agradable...
45min
Notes
Aquest acompanyament, al costat d'una bona brasada de carn, fa el seu efecte... encara que no fa falta que sigui carn a la brasa, pot ser qualsevol cosa que us vingui de gust...
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1039 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.