Entrepà d'ou ferrat i cansalada
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Entrepà
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- El pa que us vingui de gust... baguet, xapata, pa de pagès
- Una dotzena d'ous de guatlla
- 4 llenques de cansalada viada
- Tomàquet de sucar pa
- Oli i sal
2 racions
Elaboració
Suque el pa ben sucat.
Hi poseu (si es vol) una mica de sal i un rajolinet d'oli.
Tot seguit feu els ous ferrats (3 o 4 per entrepà) i fregiu la cansalada (2 llenques per cadascú) fins que quedi més aviat rossa i comenci a arronsar-se. A la cansalada li treieu la cotna abans de fregir-la, d'aquesta manera, després no molesta. Quan estigui feta, ja ho podeu posar entremig del pa.
30min
Notes
Feu els ous d'un amb un... queden millor fets d'aquesta manera, així cadascún d'ells té la seva clara corresponent...
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2116 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.