Orquestres
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de farnat congelat, (ensalada russa).
- Una llauna petita de tonyina en oli
- Una safata de tomàquets xerris
- Maionesa
- Tres ous bullits
- Aigua
- Sal
- Un paquet de bastonets en forma d'anella
4 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una batedora elèctrica
Elaboració
En un cassó amb aigua i sal, posem a bullir el farnat. Quan és cuit, l'escorrem i el posem en un bol. Tot seguit, afegim: dues cullerades de maionesa, i la tonyina en oli.
Ho aixafen tot ben aixafat, i seguidament, amb l'ajuda d'una cullera, anem omplint els bastonets, fins a la meitat.
A part, en un cassó amb aigua i sal, bullim els ous deu minuts, i tot seguit, els pelem i els ratllem.
Al muntar el plat, anem fent un cercle al voltant del plat amb els bastonets, els espolsem amb ou ratllat, i el centre del plat, l'omplim amb els tomàquets xerris, tallats en dues meitats, i ja tenim les orquestres a punt per degustar.
40min
Notes
Aquest plat, el vaig crear fa molts anys, i és ideal per aquesta època de l'any, que ens trobem.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2211 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.