Rotllets de pernil dolç amb porros, gratinats
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Tapes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues llesques de pernil dolç, gruixudetes
- Dos porros, tallats de la mida del ample del pernil,( la part blanca)
- Aigua
- Sal
- Una fulla de llorer
- Salsa Aurora,( beixamel, amb un punt de tomàquet), està en les meves receptes.
- Formatge ratllat
- Mantega
1 racions
Elaboració
En un cassó amb aigua, sal, i una fulla de llorer, posem a bullir els porros.
Quan són mig cuits, els enrotllem amb el pernil dolç, i els posem en una " cocote ", i els cobrim amb la salsa aurora. Tot seguit, els espolsem amb formatge ratllat, i hi afegim un punt de mantega, damunt de cada farcellet.
Seguidament, ho enfornem a 180º, fins que son rosets, i ja els podrem servir, en la mateica " cocote ", amb un plat a sota, per no cremar-se, i !! bon profit !!.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2803 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.