Rotllets de pernil dolç amb porros, gratinats

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues llesques de pernil dolç, gruixudetes
  • Dos porros, tallats de la mida del ample del pernil,( la part blanca)
  • Aigua
  • Sal
  • Una fulla de llorer
  • Salsa Aurora,( beixamel, amb un punt de tomàquet), està en les meves receptes.
  • Formatge ratllat
  • Mantega

1 racions

Elaboració

En un cassó amb aigua, sal, i una fulla de llorer, posem a bullir els porros.
Quan són mig cuits, els enrotllem amb el pernil dolç, i els posem en una " cocote ", i els cobrim amb la salsa aurora. Tot seguit, els espolsem amb formatge ratllat, i hi afegim un punt de mantega, damunt de cada farcellet.
Seguidament, ho enfornem a 180º, fins que son rosets, i ja els podrem servir, en la mateica " cocote ", amb un plat a sota, per no cremar-se, i !! bon profit !!.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2803 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: