Molls o Rogers al forn, amb sanfaina i cansalada
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre Molls o Rogers, més aviat grossos ( uns 300 grams cadascun )
- Samfaina, ( suficient per farcir els peixos , vegeu la meva recepta )
- Vuit talls de cansalada, ( no fumada ), tallats ben prims
- Sal
- Oli d'oliva
- Patates a lo pobre, ( estàn en les meves receptes )
4 racions
Elaboració
Primer de tot, netegem i filetegem el peix, i en traiem dos filets de cadascun.
Tot seguit, els salem, i en farcim una part, amb la samfaina, i amb l'altre filet, ho tapem.
Seguidament, enrrotllem cada peix, amb dos talls de cansalada, els posem en una safata per anar al forn, els reguem amb un xic d'oli, ( no massa ), i ho fiquem en el forn a 180º, fins que la cansalada, està feta un rostilló, ( uns deu minuts ).
En el moment de servir-ho al plat, ho podem acompanyar d'unes patates a lo pobre, que hi han a les meves receptes, i !! bon profit !!.
40min
Notes
La manera de com faig la samfaina, la trovareu a la meva recepta : Cassoleta d'ous ferrats, amb samfaina i gratinats.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1115 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.