Molls o Rogers al forn, amb sanfaina i cansalada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre Molls o Rogers, més aviat grossos ( uns 300 grams cadascun )
  • Samfaina, ( suficient per farcir els peixos , vegeu la meva recepta )
  • Vuit talls de cansalada, ( no fumada ), tallats ben prims
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Patates a lo pobre, ( estàn en les meves receptes )

4 racions

Elaboració

Primer de tot, netegem i filetegem el peix, i en traiem dos filets de cadascun.
Tot seguit, els salem, i en farcim una part, amb la samfaina, i amb l'altre filet, ho tapem.
Seguidament, enrrotllem cada peix, amb dos talls de cansalada, els posem en una safata per anar al forn, els reguem amb un xic d'oli, ( no massa ), i ho fiquem en el forn a 180º, fins que la cansalada, està feta un rostilló, ( uns deu minuts ).
En el moment de servir-ho al plat, ho podem acompanyar d'unes patates a lo pobre, que hi han a les meves receptes, i !! bon profit !!.

40min

Notes

La manera de com faig la samfaina, la trovareu a la meva recepta : Cassoleta d'ous ferrats, amb samfaina i gratinats.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1115 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: