Llet Fregida
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Flam
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- ½ litre de llet
- 3 cullerades de mantega
- 200 gr de farina
- 250 gr de sucre
- 5 ous
- 1 branca de canyella
- Pell de llimona
- Oli d’oliva.
6 racions
Elaboració
Posar la llet al foc, amb la pell de la llimona i la branca de canyella. Quan comenci a bullir, retirar-la del foc i colar-la, amb un colador fi.
En una altre cassola, a foc lent, fondre la mantega i anar afegint la farina tamisada sense deixar de remoure, perquè no es facin grumolls. Afegir la llet i tres rovells d’ous batuts, tot això sense deixar de remoure, finalment afegirem el sucre i continuarem la cocció fins que quedi una mescla força espessa.
En un motlle rectangular, prèviament untat amb oli, distribuirem la crema, ho posem a la nevera i esperem que es solidifiqui.
Quan ja hagui solidificat ho tallarem a quadres d’uns 5 cm.
Arrebossem amb ou i farina. I ho fregim en una paella amb molt oli i molt calent.
Notes
Per la presentació, hi podem tirar per sobre sucre o canyella amb pols.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1758 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.