Conill amb samfaina, i mongetes del ganxet
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un conill de quilo i mig
- Dues albergínies
- Dos carbassons
- Dos pebrots verds
- Dues cebes tendres
- Oli d'oliva
- Sal
- Vi negre
- Sofregit de tomàquet
- Quatre alls laminats
- 400 grams de mongetes del ganxet, cuites
- Pebre negre en pols
- Brou casolà de pollastre
4 racions
Utensilis
Un a paella gran
Una cassola de terrissa gran
Una espàtula de fusta
Elaboració
Agafem el conill, i el tallem a trossos més aviat menuts. Seguidament, el salpebrem, i el fregim en una paella, amb oli d'oliva, i el reservem.
A part, en una cassola de terrissa, amb oli d'oliva, posem a fregir: els pebrots, la ceba, els carbassons, i l'albergínia, tot tallat en juliana fina.
Quan les verdures són gairebé cuites, afegim els alls laminats, i tres cullerots de sofregit de tomàquet i quan tot el conjunt és cuit, afegim un raig de vi negre, i corregim de sal.
Seguidament, afegim el conill, i les mongetes cuites, i deixem que cogui tot plegat, a foc baix, uns quinze minuts més, abans de treure-ho a taula, en la mateixa cassola.
1h
Etiquetes: La meva cuina del conill Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1940 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.