Ulleres de pasta de full

Ingredients

  • Massa de pasta de full congelada
  • Sucre

4 racions

Utensilis

Plata de forn, ganivet i un corró.

Elaboració

Unes dues hores abans de treballar, es posa a descongelar la massa.
S'estira la massa i es talla a rectangles d'uns 10 cm. S' hi tira força sucre.
La massa s'enrotlla per un cantó i per l' altre al mateix temps.
Es tallen les ulleres a un cm i mig. Per sobre també s'hi tira sucre.
Es col·loquen en una plata per anar al forn (untada amb una mica de mantega).
A 200ºC uns 15 m .

30min


Recepta de cuina de Ulleres de pasta de full

Ulleres de pasta de full

Recepta de cuina de Ulleres de pasta de full

Foto de Lourdes Xargayo

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

11245 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

8 comentaris:

Domènec Garrofé diu:
Aquesta recepta la vaig fer fa molt de temps i encara recordo lo bona que está i fácil de fer. Ho tornaré a provar
Jordi Bosch Negre diu:
Molt maca aquesta recepte Neus.Salut i receptes!
Lourdes Xargayo diu:
Hola Neus...
Em varen dir que podiem "penjar" fotos nostres de les receptes d'altres "chef", doncs ho ho faig, perqué vegis que també m'han sortit bones i boniques. Gràcies.!
Salutacions
Josep G. Carbonell diu:
Hola a tothom/a!

Ahir tarda vaig fer la recepta per provar-la i he de dir que és super-efectiva, van sortir molt bé semblaven comprades al forn i tot!, només puc dir que vam fer un berenar de pel·licula!!

Moltes gràcies Neus per compartir la recepta amb la resta!

Salut a tothom/a!
Pilar Badia Mestres diu:
Mmmm,quina pinta mès bona. Probarè de fer-les.
Mireia Mateu diu:
Molt bones, jo les vaig fer fa temps i abans d'enrollar la pasta hi vaig posar xocolata ratllada i després denrollar-les hi vaig tirar sucre per sobre..... boniisssiimes!!!!
Hemi Mata diu:
BONÍSSIMES I SUPERFÀCILS DE FER !! DONEN EL PEGO !
Montserrat Ollé Perez diu:
Hola Neus,
disculpa, faix rectangues i enrotllar-los per cada cantó , com els talló son trozos de uns 10x10 cm. OI ?? una vegada plegats queden d'una peça de uns dos centimetres. Pot posar-hi una fotografia. no se molt bé con tallar-ho Moltes gracies.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: