Ulleres de pasta de full
Categoria:
Postres i dolços
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Massa de pasta de full congelada
- Sucre
4 racions
Utensilis
Plata de forn, ganivet i un corró.
Elaboració
Unes dues hores abans de treballar, es posa a descongelar la massa.
S'estira la massa i es talla a rectangles d'uns 10 cm. S' hi tira força sucre.
La massa s'enrotlla per un cantó i per l' altre al mateix temps.
Es tallen les ulleres a un cm i mig. Per sobre també s'hi tira sucre.
Es col·loquen en una plata per anar al forn (untada amb una mica de mantega).
A 200ºC uns 15 m .
30min
Etiquetes: La Segarra Pasta de full Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
11245 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.