Gelat de Pinya
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Gelat
Típica de: País Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 pinya.
- 200 grams de sucre.
- Oli d'oliva.
- sal maldon.
4 racions
Elaboració
- Tallem la pinya a trossos i la posem en un bol.
- Trinxem la pinya amb la batedora tot barrejant-la amb el sucre.
- Posem la pasta sortint a dins la closca de la pinya i la guardem al congelador.
- Ho servim amb un rajolí d'oli d'oliva (si pot ser que sigui un oli bò), i amb uns polsims de sal maldon.
5min
Notes
- Cítrics com la pinya o la maduixa fan un molt bon contrast amb el salat.
- Fenomenal servida amb "Girl From Ipanema" d'Astrud Gilberto & Stan Getz. http://www.youtube.com/watch?v=w5iJg4-mWlQ
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1428 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.