Pastís de bikini
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 20 talls de pernil dolç
- 8 talls de formatge (tipus adams)
- 1 paquet de pa de motlle gran sense crosta
- 2 paquets de crema de llet de 200 ml.
- Sucre cremat i 8 ous
8 racions
Utensilis
Un motlle rodó d'un pam de diàmetre
un batedor de varetes
Elaboració
En un motlle rodó d'un pam de diàmetre, posar-hi sucre cremat (com per un flam) després es va posant, el pernil que quedi tot folrat, tenint en compte que de les vores ha de sobrar la meitat.
En un vol de vidre, deixatarem 8 ous, i ho barregem amb la crema de llet. Se suquen les llesques de pa amb la barreja anterior, i es van col·locant dintre el motlle, alternativament, pa formatge pa pernil.
S'ha d'acabar amb pa, que s'embolica amb el pernil de les vores, es tira la resta del bol per sobre i al forn fins que qualli.
1h
Etiquetes: La Segarra Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9313 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.