Mil fulls d'ensaladilla de peix
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 8 crestes de la cocinera grans
- 200 g de filets de lluç
- 12 gambes
- 10 musclos
- 10 fulles d'enciam
- 75 ml de llet
- 2 cullerades de tomàquet fregit
- Suc de 1/2 taronja
- Aigua, vinagre, oli
- Sal i julivert
4 racions
Elaboració
Netegeu els musclos i coeu-los tapats amb una mica de sal. Deixeu-los refredar, retireu la carn i trossegeu-los (reserveu-ne 4 de sencers).
Fregiu les crestes. Reserveu-les. Fregiu les gambes en el mateix oli. Peleu i trossegeu 8 gambes (reserveu 4 gambes senceres).
En un cassó amb aigua el julivert i sal, feu bullir el lluç uns minuts. Reserveu i esmicoleu (reserveu-ne 4 trossos).
Barregeu la llet amb 150 ml d'oli, el tomàquet fregit el suc de taronja. Barregeu-ho amb l'enciam tallat a juliana, les gambes i els musclos. Saonar amb sal i vinagre.
Serviu una cresta farcida amb ensaladilla, tapeu amb una altre. Afegiu-hi més ensaladilla i tapeu amb salsa rosa i els peixos reservats posats per damunt i la gamba agafada amb un escuradents dreta.
Mireu la foto
40min
Notes
Per fregir les crestes, poseu-les en una paella amb oli i apreteu-les amb 2 forquilles perquè no s'inflin.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1463 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.