Pollastre al curry amb llet de coco
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Catalunya
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig quilo de petxugues de pollastre.
- Dues cebes grans.
- Dues pomes golden.
- Una dent d’all.
- Mig got d’oporto.
- Un bon polsim de curry (depèn de la fortor del curry més o menys; anirem provant).
- Brou de pollastre (mig litre aprox.).
- Una llauna de llet de coco (200 ml. ben bé).
- Un grapat d’ametlles pelades.
- Oli d’oliva, sal i pebre.
- 1 got de llet.
4 racions
Elaboració
- El dia abans banyem les petxugues de pollastre amb el got de llet (que s’estovin).
- Salpebrem les petxuguetes i les daurem amb un bon rajolí d’oli d’oliva.
- Les retirem i afegim a la cassola les cebes ben talladetes i la dent d’all igualment tallada.
- Anem sofregint fins que estigui ben fet (a mig camí li afegirem l’oporto).
- Quan el sofregit estigui al punt li afegirem el pollastre i les pomes pelades i tallades sense el cor, i el primer polsim de curry.
- Ara, afegirem el brou de pollastre (si el fem nosaltres millor..), amb un altre polsim de curry.
- Deixarem que el brou vagi reduint, i quan en quedi la meitat li afegirem la llet de coco (en un principi es menjarà l’olor i el gust però amb els minuts anirà tornant tot plegat, i anirà agafant bé la salseta). En aquest punt, probarem i decidirem si afegim sal i curry (la decisió hauria de ser afirmativa..).
- En aquest moment jo doro les ametlles en una paella amb un puntet d’oli, i les afegeixo a la cassola (si voleu fer-ho més fi recomano apartar el pollastre i passar el “minipimer” a la salsa).
1h 30min
Notes
- Servit amb la cançó "The Sculptor" de Raja Mushtaq
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5299 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.