Carbassons farcits amb bolonyesa, i gratinats amb salsa Aurora
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre carbassons de mida grossa
- Salsa bolonyesa
- Salsa Aurora
- Formatge ratllat
- Mantega
- Oli d'oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
Primer de tot, agafem els carbassons, i els tallem a lo llarg en llesques de mig dit de gruix, aproximadament. Tot seguit, els salem i els fregim amb oli d'oliva, i quan són fregits, els anem posant en una safata per anar al forn.
Seguidament, ho farcim amb la bolonyesa, i tot seguit posem una llesca de carbassó al damunt, tapant el farciment.
A continuació, cobrim els carbassons amb la salsa Aurora, ho espolsem amb el formatge ratllat, hi afegim una nou de mantega, damunt de cada carbassó, i ho gratinem a 180º, fins que són rossos, i ja ho podrem servir a taula,(dos carbassons, per persona), i !! bon profit !!.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
914 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.