Ou enrotllat farcit amb llonganissa, ceba i tomàquet
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Dieta: celíaca
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 grams de llonganissa
- 1/2 ceba
- 2 tomàquets madurs
- 4 ous
- Oli d'oliva arbequina
- Sal
4 racions
Elaboració
Es talla la ceba a trossets petits.
S'escalden els tomàquets i se'ls hi treu la pell.
En un plat batrem els ous.
En una paella i posarem oli d'oliva arbequina, i quan aquest oli estigui calent s'hi posa la ceba i es deixa coure una mica donant-li voltes perquè no es cremi, i s'hi posa la sal al gust de cada un.
S'hi agrega els tomàquets tallat a trossets petits, i es deixa coure junt amb la ceba.
Al final, s'hi agrega la llonganissa sense el budell i es desfà a trossets, es deixa coure una mica i es treu del foc.
A la mateixa paella s'hi posa un rajolí d'oli arbequina, quan està calent s'hi tiren els ous debatuts, i s'agrega lo que hem estat fent.
Amb dues forquilles anirem donant-li forma d'un ou enrotllat, i es treu del foc i es menja una mica calent.
30min
Notes
Ho pots acompanyar amb una amanida verda,o també t'ho pots menjar sol.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1398 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.