Llenties amb peix

Ingredients

  • 1 kg de llenties cuites
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 2 tomàquets
  • 1 sípia petita
  • 200 g de rap
  • 250 g de petxines
  • 500 g de musclos
  • 250 ml de brou de peix
  • Vi blanc, oli i sal

4 racions

Elaboració

En una cassola feu un sofregit amb la ceba, el pebrot i els tomàquets i reserveu-lo.
Obriu els musclos i les petxines amb un rajet de vi, reserveu el brou i traieu-los les closques.
Fregiu la sípia i el rap amb una mica d'oli.
Afegiu el peix al sofregit juntament amb el brou de peix i deixeu-ho coure uns 10 minuts més.
Poseu-hi les llenties i deixeu-ho coure tot junt uns 15 minuts.

45min

Notes

En cas de fer-ho amb una cassola de terra, ho podeu servir directament a la taula.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2590 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan R. Carbonell, en el meu bloc, hi ha una recepta que es diu, llenties monestir, que et pot agradar. Quim Lleonart.
Joan. R. Carbonell diu:
HOLA QUIM, MOLTES GRACIES PER LA INFORMACIÓ, NO SE LA TEVA DIRECCIO DEL BLOC PER PODER-HO MIRAR
AL MEU BLOC DE RECEPTES ES lesreceptesdenjoan.blogspot.com
ESPERO QUE T'AGRADI
UNA ABRAÇADA
Quim Lleonart diu:
Joan, només que busquis Llenties Monestir, ja veuras la recepta. Una salutació.Quim Lleonart.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: