Pasta de full amb butifarra negra
Categoria:
Amanides i plats freds
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 màmina de pasta de full
- 2 tomàquets
- 1 butifarra negra
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- Mozzarella
- Orenga
- Sal i oli
4 racions
Elaboració
Esteneu la pasta de full damunt del mateix paper que porta i talleu-ne 4 trossos iguals doblegueu 1/2 cm cap a dins formant 4 vores.
Punxeu el fons amb una forquilla varies vegades i coure-les al forn a 200ºC durant 8 minuts.
Talleu les verdures a rodanxes, la butifarra i la mozzarella.
Repartiu les verdures, la mozzarella i la butifarra damunt dels quadrats, empolseu-los amb l'orenga, sal i un rajoli d'oli.
Poseu-los altre vegada al forn uns 15 minuts més
40min
Notes
Poseu posar-li butifarra estreta o ample.
Jo he posat formatge de cabra
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1798 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.