Llucet de malalt
Categoria:
Peixos i mariscos
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 branqueta de julivert.
- 1 llucet fresc.
- Sal.
- Oli d'oli arbequina.
- Aigua.
- Ceba.
- All.
- Tomaca madura
1 racions
Elaboració
En un cassó s'hi posa un mica d'aigua, un trosset de ceba tallada, una dent d'all partit per la mitat, la tomaca madura tallada a trossets sense llavors, un manadet de julivert, oli d'oliva, sal i per últim el llucet. Es deixa coure un ratet a foc suau. Quan està cuit es retira del foc.(és un segon plat)
Això és una recepta de l'àvia Laura.
15min
Notes
Es pot menjar sucant pa, sense acompanyar amb res més.
Aquest plat s'acostumava a menjar quan algú estava malalt.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3142 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.