Llucets a la romana amb patates palla
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tempura
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit llucets de mida mitjana
- Quatre patates de mida mitjana
- Oli d'oliva
- Farina
- Quatre ous batuts
- Sal
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Quatre plats plans
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, pelem les patates, les tallem en forma de palla, i les fregim en una paella amb oli d'oliva fins que estiguin daurades, i les reservem en una safata plana damunt un paper de cuina.
Quan anem a comprar els llucets, demanem que ens els netegin, ens treguin l'espina central, i ens els deixin plans en forma de ventall.
Tot seguit, amb el batedor de varetes, batem els ous amb un polsim de sal, i els reservem.
A continuació, salem els llucets, els passem per farina, els passem per l'ou batut, i els fregim en una paella amb oli d'oliva, fins que estiguin daurats, i ja els podem posar de dos en dos en cada plat, amb un niu de patates palla a la part de baix del plat, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1873 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.