Llucets arrebossats a l'andalusa amb patates a la papillot
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Milanesa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Dotze llucets d'uns vint centimetres de llarg aproximadament
- Quatre ous batuts
- Sal
- Farina
- Jujlivert picolat
- Tres alls pelats ratllats
- Dues patates a la papillot ( les trobareu a les meves receptes )
- Pebre vermell dolç
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Quatre plats grans de porcellana blanca
Una paella gran
Una safata plana amb paper de cuina
Un bol de vidre gran
Elaboració
Primerament, fem les patates a la papillot com explico a la meva recepta, i les reservem.
Seguidament, netegem els llucets i els obrim per la meitat com un ventall i els reservem.
Tot seguit, en el bol de vidre, batem els quatre ous, afegim un polsim de sal, tres alls ratllats i força julivert picolat. A continuació, passem els llucets per farina, després els suquem amb aquesta barreja i els fregim amb l'oli ben calent uns tres minuts per cada cara, i els fiquem damunt una safata, amb paper de cuina per treure l'excés d'oli.
En el moment de muntar el plat, fiquem tres llucets a la part de dalt, i a la part de baix, fiquem mitja patata a la papillot, amb un polsim de pebre vermell dolç, i un rajolí d'oli d'oliva, i ja podrem treure els plats a taula.
1h 10min
Etiquetes:
Cuina de tardor
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3096 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.