Cigrons fregits amb cansalada i allets
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de cigrons, cuits, ( també ens els podem coure nosaltres)
- Vuit alls amb pell, aixafats
- Quatre talls de cansalada de panxeta, de un dit de gruix, aproximadament
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
4 racions
Elaboració
En una cassola de terrissa, posem a fregir amb oli d'oliva: la cansalada tallada a trossos regulars (més aviat petits), ho salpebrem, i hi afegim els alls amb pell, ( aixafats).
Quan tot plegat és fregit, afegim els cigrons cuits, i deixem que fregeixi tot plegat, uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8362 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.