Gambes a la crema
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de gambes
- 75 g de formatge ratllat emmental
- 2 rovells d'ou
- 400 ml de llet evaporada
- 2 cullerades de farina
- Conyac
- Nou moscada, sal, oli i pebre
- Arròs
- 100 g de mantega
4 racions
Elaboració
Fregiu les gambes amb la meitat de la mantega. Retireu-les i peleu-les, reserveu-ne 6 caps.
En el mateix oli, poseu els caps i el conyac i flamegeu-los. Passeu-los pel colador xinès, pressionant bé per treure'n el màxim de suc posible i, reserveu-lo
Prepareu una salsa beixamel amb la farina, la mantega restant i lallet evaporada, dissolat en 1 got d'aigua. Poseu-hi nou moscada, sal, pebre i afegiu-hi el formatge ratllat, els rovells d'ou i els suc dels caps de les gambes.
Afegiu-hi després les gambes i escalfeu-ho tot durant uns minuts a foc suau.
Acompanyeu el plat amb un arròs bullit.
45min
Etiquetes: Gambes a la crema Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1147 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.