Empinyonats de soria
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Galetes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Castella-lleo
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 350 grms. de farina
- 4 cullerades de sucre
- 2 culleradetes de llevat
- 100 grms. de mantega
- Llet
- 100 grms de pinyons
- Un xic de sal
- Sucre glas
6 racions
Elaboració
Damunt del marbre, posarem en forma de volca, la farina i el llevat.
Afegirem tots els altres ingredients menys el sucre glass.
Amasem be.Pasem el rodet fins deixar la massa d'un centimetre de gruix.
Tallar amb un tallapasta (redo, cuadrat etc.)
Posar a la placa del forn untada demantega i deixan espai entre ells.
Entrar a forn fort durant 15 minuts aprox.
Al treurels espolvorejar de sucre glas
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
920 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.