Calamarsons a la bruta amb ceba confitada

Ingredients

  • 500 grs. de calamars petits amb la seva tinta.
  • 500 grs. de ceba tendra.
  • 250 cl. de vi blanc.
  • Dues cullerades soperes de sucre.
  • Oli d’oliva, sal i pebre.

4 racions

Elaboració

- Sofregim la ceba tallada en juliana a foc suau amb molta paciència (al principi li afegirem sal perquè sui bé).
- A mig fer li afegirem el sucre i remenarem.
- Quan ja comenci a estar rosseta li afegirem els calamarsons tallats per la meitat, amb la seva tinta i taparem la cassola perquè es facin bé.
- Al cap de deu minuts hi afegirem el vi blanc.
- Al cap d’uns 40 minutets els calamarsons ja estarán al punt (dependrà de si són més grans o més petits).

1h 30min


Recepta de cuina de Calamarsons a la bruta amb ceba confitada
Calamarsons a la bruta amb ceba confitada
per En Cendrowsky

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2951 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: