Pèsols amb xampinyons
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Amanida
Dieta: vegana
Estació: primavera hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de pèsols
- Sis xampinyons
- Sal
- Pebre
- Oli
2 racions
Elaboració
Desgranar els pèsols.
Pelar i tallar a trossets els xampinyons.
Posar en un cassó un rajolinet d'oli, els pèsols i els xampinyons, amb una mica d'aigua bullent, sal i pebre.
Tapar perquè el xampinyó deixi anar la seva aigua i els pèsols quedin ofegats.
Emplatar.
15min
Notes
Recepta ràpida, tipus pim pam per quan no es té temps però no es vol renunciar a menjar correctament.
Si voleu fer una cosa un xic més gustós, podeu sofregir primer una ceba i quan ja sigui transparent abocar-hi els pèsols i els xampinyons, podeu caure-ho amb un raig de vi blanc, podeu posar-hi unes fulles de menta o unes herbes de la provença... Varietats, totes les que vulgueu, en funció dels vostres gustos. Hi ha moltes alternatives, però jo avui he tirat pel dret.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4334 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.