Tomàquets Kumato, farcits d'olivada, i ou filat
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un enciam fulla de roure
- Un enciam iceberg
- La meva vinagreta,( està en les meves receptes)
- Vuit tomàquets Kumato, de mida mitjana
- 100 grams d'ou filat,( el podem trovar en pastisseries, i botigues especialitzades)
- Oli d'oliva
- Sal
- Orenga en fulles,( orègano)
- 500 grams, d'olives negres sense pinyol
4 racions
Utensilis
Un buidador de fruites.
Batedora elèctrica.
Una safata, ben bonica.
Elaboració
Primer de tot, netegem els enciams, els tallem en juliana molt fina, i els amanim amb la vinagreta, en un bol, i les reservem.
A part, agafem les olives negres, amb un raig d'oli, i les passem per la batedora elèctrica, fins aconsseguir una pasta fina i homogènea. Seguidament, ho barregem amb l'orenga, i ho reservem.
A part, agafem els tomàquets, els rentem ben rentats, i amb l'ajud d'un ganivet, els hi tallem la part de dalt. Seguidament, els buidem, i els anem omplint amb l'olivada.
A continuació, agafem els enciams , i fem un coixí, en una safata ben bonica, i anem posant
els tomàquets al damunt. Tot seguit, posem una mica d'ou filat, com si es tractés d'un niu d'ocells, i ja són llestos per servir-los a taula.
Si volem, els podem posar uns minuts a la nevera, perqué resultin més agradables de menjar.
40min
Notes
L'olivada, també la podem comprar en pot.
L'ou filat, també el podem fer nosaltres, peró per la quantitat que necessitem per fer aquest plat, més val comprar-lo.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1985 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.