Llibrets verds

Ingredients

  • 8 llibrets de llom de porc
  • 400 g d'aespinacs congelats
  • 1 cullerada de farina
  • 100 ml de llet
  • 2 cullerades de panses de Corint
  • 1 cullerada de pinyons
  • 2 ous
  • Farina, oli, sal i pa ratllat

4 racions

Elaboració

Es bullen els espinacs 5 minuts. S'escorren bé i es piquen ben petits. Es passen per una paella amb una mica d'oli amb les panses i els pinyons.
Es posa la farina i la llet. Quan es tebi, s'omplen els llibrets, arrebosseu-los amb farina, ou batut i pa ratllat.
Fregiu-los amb abundant oli calent.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

785 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: