Romesco de rèmol amb carxofes, espàrrecs verds i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre talls de rèmol de 250 grams cadascun
  • Un manat d'espàrrecs verds de cultiu
  • 500 grams de carxofes congelades
  • 300grams de mongetes del ganxet cuites
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • El meu romesco(el trobareu a les meves receptes)
  • Fumet de peix(el trobareu a les meves receptes)
  • Mig got de conyac
  • Aigua
  • Dos brots de julivert
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera metal·lica
Un batedor de varetes
Dos cassons grans
Una escorredora
Un plat de fusta gran

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua, sal i un brot de julivet, posem a coure les carxofes fins que són cuites, i les reservem. Seguidament, en un altre cassó amb aigua, sal i un brot de julivert, posem a coure els espàrrecs verds tallats per la meitat fins que siguin cuits i els reservem.
A continuació, fiquem el conyac a la cassola marinera, a foc baix, i quan és calent l'encenem i el flamegem fins que s'apagui.
Tot seguit, afegim quatre cullerots de romesco i ho remenem amb el batedor de varetes.
Seguidament, afegim el fumet de peix en quantitat suficient per coure el rèmol, corregim de sal i deixem que arrenqui a bullir durant uns dotze minuts.
Tot seguit, afegim: els espàrrecs, les carxofes i les mongetes i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns
dotze minuts més, i ja ho podrem espolsar amb el julivert picolat, i treure-ho a taula amb un plat a sota per tal de no cremar-nos.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2290 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: