Salsa d'espàrrecs verds
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un manat d'espàrrecs verds de cultiu
- Sal
- Pebre negre en pols
- Aigua
- Maizena( si cal)
- Un toc de conyac
- Un toc de nata líquida
- Nou moscada
10 racions
Utensilis
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Una batedora elèctrica
Un colador xinès
Un colador fí
Elaboració
Primerament, netegem els espàrrecs els tallem a trossos regulars, i els posem a bullir amb aigua i sal.
Quan són cuits, els passem per la batedora elèctrica i tot seguit els passem pel colador xinès amb l'ajud de la mateixa batedora. Seguidament, els passem pel colador fí i els posem en el cassó on acabarem de fer la salsa.
A continuació, anem remenant amb el batedor de varetes a foc mitjà, i sense deixar de remenar afegim un toc de conyac i nata líquida. Després afegim un polsim de sal, pebre negre en pols i nou moscada, i seguim remenant.
Tot seguit un cop corregida de sal la salsa, si cal l'espessim amb maizena i aigua freda fins deixar-la al nostre gust, i ja la tenim llesta per fer el que vulguem.
40min
Notes
Aquesta salsa és molt adient sobretot, per acompanyar peixos, ja sigui: al forn, planxa, bullits o a la graella.
Etiquetes:
L'enigmàtic món de les salses
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4372 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.