Rosques del virrei palafox
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/4 de litre d'oli
- 200 grms. de farina
- 1/4 de litre d'aigua
- 6 ous
- Sucre per rebosar
6 racions
Elaboració
En un casso, posem a bullir l'oli i l'aigua.
Quant arrenqui el bull, afegir tota la farina i remenem rapidament.
Retirem del foc i deixem refredar.
Afegim els ous un a un, deixem reposar 10 minuts.
Amb l'ajuda d'una cullera, agafem pasta i la posem a la plata del forn, untada d'oli.
Untem el dit d'oli i fem un forat al mig de la pasta.
Posem a coure a forn fluix uns 20 minuts.
Quant estiguin cuits els rebosem amb el sucre.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1088 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.