Lluç a la basca

Ingredients

  • 8 rodanxes de lluç
  • 2 grans d'all
  • 150 g de cloïsses
  • 1 pot d'espàrrecs
  • 1 cullerada de farina
  • 2 ous durs
  • Oli, sal i julivert

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli, fregiu-hi els alls picats, quan comencin a daurar-se, poseu-hi la farina, remeneu-ho amb un batedor de varilles, afegiu-hi el suc dels espàrrecs i una mica d'aigua.
Poseu-hi el lluç, saleu-lo i deixeu-lo coure uns 5 minuts, després doneu-li la volta i deixeu-lo 5 minuts més.
Obriu les cloïsses apart. Bulliu els ous 10 minuts i partiu-los per la meitat.
Poseu-hi els espàrrecs, les cloïsses i els ous, julivert picat i deixeu-ho coure uns minuts més.

45min

Notes

Podeu servir-ho amb la mateixa cassola


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6158 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: