Lluç a la basca
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 rodanxes de lluç
- 2 grans d'all
- 150 g de cloïsses
- 1 pot d'espàrrecs
- 1 cullerada de farina
- 2 ous durs
- Oli, sal i julivert
4 racions
Elaboració
En una cassola amb oli, fregiu-hi els alls picats, quan comencin a daurar-se, poseu-hi la farina, remeneu-ho amb un batedor de varilles, afegiu-hi el suc dels espàrrecs i una mica d'aigua.
Poseu-hi el lluç, saleu-lo i deixeu-lo coure uns 5 minuts, després doneu-li la volta i deixeu-lo 5 minuts més.
Obriu les cloïsses apart. Bulliu els ous 10 minuts i partiu-los per la meitat.
Poseu-hi els espàrrecs, les cloïsses i els ous, julivert picat i deixeu-ho coure uns minuts més.
45min
Notes
Podeu servir-ho amb la mateixa cassola
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6158 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.