Pasta per fer creps
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crep
Típica de: França → Tot el païs
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 ous sencers
- 175ml. de llet sencera
- 125ml. d'aigua
- Un polsim de sal, ( si són creps salades, o un polsim de sucre, si són dolces)
- Tres cullerades soperes, de mantega empomada
- 125 grams de farina, tamisada
- Un tros de mantega , que sigui freda
6 racions
Utensilis
Una crepera,( és una paella plana, antiadherent)per fer les creps
Elaboració
Agafem tots els ingredients, els passem per la batedora elèctrica, i ja tenim la pasta per fer les creps.
En el moment de fer-les, pasem la mantega per la crepera, perque quedi engreixada, i tot seguit, posem un cullerot de pasta. Quant veiem, que la pasta ja queda solta, l'hi donem la volta, amb els dits mateix, i deixem que s'acabi de coure, per l'altra banda, i ja les podem treure, i reservar-les.
Quan tenim temps, podem fer moltres creps, i guardar-les en el congelador de una en una, embolicades, amb paper film. Quan les hem de fer servir, traient-les del congelador, només cinc minuts abans, ja són a punt per fer-les servir.
30min
Notes
Quan tinguem que untar la crepera, en comptes de mantega podem fer servir una cotna de pernil que tingui força greix.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3583 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.