Conill al forn
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 conill de 1,2kg
- 3 patates
- Pebre negre, farigola julivert, canyella i sal.
- 2 grans d’all
- 100 ml. De vi blanc sec
- 40 ml. D’oli d’oliva
- 1 bossa de rostir
4 racions
Elaboració
-Peleu i talleu les patates a daus, col•loqueu-les dins de la bossa i les salpebreu.
-Col•loqueu el conill salpebrat, estès pel damunt.
-Piqueu l’all i el julivert ben fi, ho col•loqueu en un bol junt amb la farigola, pebre, sal, vi i oli. Barregeu-ho bé i poseu-ho dins la bossa.
-Tanqueu-la be i doneu-li unes voltes per barrejar el suc.
-Col•loqueu-ho en una safata i introduíu al forn preescalfat a 180º uns 50 minuts, en un forn d’aire.
-Traieu de la bossa i poseu-ho a gratinar 8 minuts
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2765 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.