Fesols mariners

Ingredients

  • 400 grms de fesols cuits
  • 4 escamarlans
  • 8 gambes
  • 4 talls de rap
  • 4 sipietes
  • 2 fulles de llorer
  • 100 grms. d'ametlles torrades
  • 2 cebes
  • 4 grans d'all
  • Julivert
  • 1/4 de litre de salsa de tomaquet cassolana
  • 1 copa de xeres sec
  • Oli d'oliva
  • 1 litre de fumet de peix
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Assaneu els escamarlans, les gambes i el rap amb sal i pebre.
Enfarineu-ho i fregiu-ho en una paella amb oli.
Poseu l'oli de fregir el peix en una cassola de terrissa i fregiu-hi la ceba ben picadeta.
Quant agafi color, afegir la picada d'ametlles el xeres i el julivert picat, la salsa de tomaquet i una mica de fumet de peix, deixem 10 minuts a foc lent.
Afegim els fesols, les sipietes, senseres i la resta de fumet, deixem 30 minuts.
Col-loqueu-hi la resta de peix fregit, comproveu el punt de sal i deixeu uns minuts mes.

1h

Notes

Es pot cambiar els fesols per sigrons, segons agradi mes


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1050 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: