Fesols mariners
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grms de fesols cuits
- 4 escamarlans
- 8 gambes
- 4 talls de rap
- 4 sipietes
- 2 fulles de llorer
- 100 grms. d'ametlles torrades
- 2 cebes
- 4 grans d'all
- Julivert
- 1/4 de litre de salsa de tomaquet cassolana
- 1 copa de xeres sec
- Oli d'oliva
- 1 litre de fumet de peix
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Assaneu els escamarlans, les gambes i el rap amb sal i pebre.
Enfarineu-ho i fregiu-ho en una paella amb oli.
Poseu l'oli de fregir el peix en una cassola de terrissa i fregiu-hi la ceba ben picadeta.
Quant agafi color, afegir la picada d'ametlles el xeres i el julivert picat, la salsa de tomaquet i una mica de fumet de peix, deixem 10 minuts a foc lent.
Afegim els fesols, les sipietes, senseres i la resta de fumet, deixem 30 minuts.
Col-loqueu-hi la resta de peix fregit, comproveu el punt de sal i deixeu uns minuts mes.
1h
Notes
Es pot cambiar els fesols per sigrons, segons agradi mes
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1050 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.