Pa amb tomata i pernil

Ingredients

  • Pa de pages
  • Tomates ben madures
  • Oli d'oliva
  • Pernil

Elaboració

Se suque el pa amb les tomates, sal (optatiu) i un bon oli d'oliva.
SE posa el pernil tallat, a llesques mol primes pel damunt del pa.
Bon Profit.

10min

Notes

Es pot acompanyar amb unes bones olives.


Recepta de cuina de Pa amb tomata i pernil

Pa amb tomata i pernil

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1893 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: