Aletes de pollastre amb bolets
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 12 aletes de pollastre
- 1 pot de bolets
- 1 seva mitjana
- Oli d'oliva
- 1 vas d'aigua
- 2/2 vas de vi o conyac
- 3 fulles de llorer
- 3 o 4 tomates madurs petits
- 2/2 pastilla d'estar-lux
- Sal
- Pebre
4 racions
Utensilis
Cassola
Elaboració
Posarem a la cassola un xic oli d'oliva, la seva tallada a juliana,al damunt i ficarem les ales de pollastre que les tindrem ben rentades, i tallarem les tomates, ficarem el llorer, l'estar-lux, sal, pebre, l'aigua i el vi o conyac.
Quan tindrem tot preparat o ficarem al foc ven suau una hora i mixa aproximadament.
Entres amb una paella ficarem oli d'oliva i fregirem els bolets.
Quan les aletes estan cuasi rostidetes i tirarem els bolets ya fregits.
Agafarem el bas del tur-mix i ficarem una mica del suc de la cocció amb seva i les tomates, i trencarem un parell d'alls, ficarem una cullerada petita de farina,i ho passarem tot pel tur-mix, ho tirarem tot a la cassola i ho deixarem uns minutets mes que fasi xup xup.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1895 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.