Cap de corder al forn
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Guisat
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cap de corder, sal, pebre, d'oliva,alls i oli,julivert,conyac,aigua i patates.
2 racions
Elaboració
Amb una plata pel forn hi ficarem 2 cullerades d'oli d'oliva 4 o 5 grans d'alls sense pelar i mix vaset d'aigua:
Agafarem el cap de corder ben net, el salpebrem, i tirem un rajolí d'oli pel damunt i una copeta de conyac o moscatell (això és al gust) el ficarem a coure 1 hora i quart aproximadament (jo tinc el forn de butano) de tant en tant el girarem o li tirarem una miqueta de suc pel damunt, quant falti uns 10 minuts i ficarem unes patates, obertes pel mix i amb uns tallets perquè es coguin més bé, els hi ficarem sal.... i ja tenim el cap de corder a punt per dinar.
Notes
Ficarem mix cap de corder i 3 mixes patates amb un plat i tirarem all i oli pel damunt prèviament fet.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3051 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.