Cap de corder al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Cap de corder, sal, pebre, d'oliva,alls i oli,julivert,conyac,aigua i patates.

2 racions

Elaboració

Amb una plata pel forn hi ficarem 2 cullerades d'oli d'oliva 4 o 5 grans d'alls sense pelar i mix vaset d'aigua:

Agafarem el cap de corder ben net, el salpebrem, i tirem un rajolí d'oli pel damunt i una copeta de conyac o moscatell (això és al gust) el ficarem a coure 1 hora i quart aproximadament (jo tinc el forn de butano) de tant en tant el girarem o li tirarem una miqueta de suc pel damunt, quant falti uns 10 minuts i ficarem unes patates, obertes pel mix i amb uns tallets perquè es coguin més bé, els hi ficarem sal.... i ja tenim el cap de corder a punt per dinar.

Notes

Ficarem mix cap de corder i 3 mixes patates amb un plat i tirarem all i oli pel damunt prèviament fet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3371 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Edgar Velázquez diu:
És un menjar que m'agrada molt, però a casa no el puc fer, la dona no em deixa... Jo li poso una mica de pa ratllat x sobre per a què es gratini i faci una mica de crosta, i hi poso una mica de romaní o sàlvia també

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: