Pure de carabasssó al meu estil
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Puré
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 3 Carabassons mixans
- 1 Patata petita
- 2 Pebrots vers llarcs
- Mixs pebrot vermell
- Mixa seva
5 racions
Elaboració
Posarem a bullir els carabassons, la patata, els pebrots i la seva tot tallat a bocins no massa grossos, deixarem bullir 50 minuts aproximadament o fins que veiem que està cuit. o traurem del foc i afegirem un bon raig d'oli de oliva i 2 caserios, ho passarem pel tur-mix (si bec que es una miqueta espès simplement hi tiro una miqueta d'aigua, personalment m'agrada una miqueta claret)i ja tenim fet el puré que es tan bo calen com fret.
1h
Notes
Es pot acompanyar amb dauets de formaxe si es vol, però no es necessari ja que es un primer plat senzill.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2021 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.