Caragols amb sal, pebre i oli

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Cataluña
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Caragols, sal, pebre i oli d'oliva

12 racions

Utensilis

Cassola i Cullera

Elaboració

Rentarem els caragols ben nets, els deixarem a l'escorredora durant una estoneta.
Els ficarem a la cassola amb foc mol suau perquè baixin traïen la banya al mateix tems que es ban morin.
Els deixarem que es coguin amb la seva pròpia aigua, 1hora i 40minuts aproximadament.
Quan san begut tota la seva aigua ja estaran cuits, llavors i tirarem un bon grapat de sal, pebre i un bon raig de oli d'oliva, remenarem a poc apoc perquè agafin be el gust, tornarem a ficar sal pebre i oli i tornarem a remena vigilant que no sens trenquin i ja estan a punt per servir-los.

2h

Notes

Als podem acompanyar amb una vinagreta de sal, pebre i oli d'oliva passada pel tur-mix .
O, amb una bona maionesa casolana.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7960 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: