Caragols amb sal, pebre i oli
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Espanya → Cataluña
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Caragols, sal, pebre i oli d'oliva
12 racions
Utensilis
Cassola i Cullera
Elaboració
Rentarem els caragols ben nets, els deixarem a l'escorredora durant una estoneta.
Els ficarem a la cassola amb foc mol suau perquè baixin traïen la banya al mateix tems que es ban morin.
Els deixarem que es coguin amb la seva pròpia aigua, 1hora i 40minuts aproximadament.
Quan san begut tota la seva aigua ja estaran cuits, llavors i tirarem un bon grapat de sal, pebre i un bon raig de oli d'oliva, remenarem a poc apoc perquè agafin be el gust, tornarem a ficar sal pebre i oli i tornarem a remena vigilant que no sens trenquin i ja estan a punt per servir-los.
2h
Notes
Als podem acompanyar amb una vinagreta de sal, pebre i oli d'oliva passada pel tur-mix .
O, amb una bona maionesa casolana.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7960 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.