Llom de Vedella al Pebre

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 filets de llom de vedella (d'uns 200 g cada un)
  • Pebre
  • Sal
  • 1 culleradeta d’oli
  • 1 ceba (picada)
  • 30 g de mantega
  • Un pot de conserva de Pebre verd
  • 200 ml de Salsa de rostit
  • 200 ml de crema de llet
  • 50 ml de brandi

4 racions

Elaboració

Treu els filets, de la nevera, 1 hora abans de passar per la Paella
Escalfa l'oli en una paella.
Fregeix els filets en ambdós costats, al gust, durant 4 a 5 minuts.
Després de fregits assaona banda i banda amb sal i pebre, embolica en paper d'alumini i col·loca al forn a una temperatura de 80 graus durant 20 minuts. (baixa temperatura)
Fon la mantega en una paella i salta la ceba picada, desglaça amb el brandi.
Llavors afegeix la salsa de rostit, el pebre verd en conserva i porta a ebullició, afegeix la crema i porta a ebullició una altra vegada.
Assaona amb sal i pebre.
Serveix amb patates fregides i guarnició de verdura.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3110 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: